50Plus Mobiel

Als je 50 jaar of ouder bent en op zoek bent naar een voordelig mobiel abonnement, dan is 50Plus Mobiel de perfecte keuze voor jou! Bij 50Plus Mobiel profiteer je namelijk van veel voor weinig deals, waardoor je nooit te veel betaalt voor je mobiele telefoon.

Klik hier voor alle 50Plus Mobiel abonnementen!

Voordelen 50Plus mobiel

Een van de grootste voordelen van 50Plus Mobiel is dat je bij alle abonnementen gratis onbeperkt kunt bellen en sms’en. Dat betekent dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor hoge telefoonrekeningen als je veel belt of sms’t. Bovendien kun je zelf je pakket samenstellen, zodat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt.

Beste netwerk

Bij 50Plus Mobiel kun je ook rekenen op het beste netwerk en, zo kun je altijd rekenen op een goede verbinding en hulp als je vragen hebt of problemen ondervindt. En dankzij het supersnelle 5G internet kun je altijd en overal snel en probleemloos gebruikmaken van het internet. 50Plus Mobiel maakt gebruik van het Vodafone netwerk.

Nummerbehoud

Ook kun je bij 50Plus Mobiel gratis je nummer behouden, zodat je niet van telefoonnummer hoeft te veranderen als je overstapt naar 50Plus Mobiel. Dit is handig als je al langere tijd hetzelfde telefoonnummer gebruikt en het lastig zou zijn om dit te wijzigen. Geef bij de bestelling dan wel even aan dat je je nummer wilt behouden.

50Plus Mobiel Goedkoopste Sim Only

Naast de eerder genoemde voordelen biedt 50Plus Mobiel ook een aantal andere handige functies en extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de handige Mijn 50Plus app, waarmee je altijd en overal inzicht hebt in je verbruik en je facturen. Daarnaast biedt 50Plus Mobiel ook voordelige sim only abonnementen, waarbij je alleen betaalt voor het gebruik van het netwerk en niet voor een nieuwe telefoon. Je kunt verschillende data bundelen kiezen. Ze starten bij 500 MB en oplopend tot 20.000 MB. Gemiddeld genomen kiezen de meeste consumenten voor 7000 MB en onbeperkt bellen voor €9 per maand.

Klantenservice

Verder kun je bij 50Plus Mobiel rekenen op een uitstekende klantenservice, die altijd voor je klaar staat als je vragen of problemen hebt. De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig, en kunnen je snel en efficiënt helpen bij eventuele problemen.

Stap over

Als je kiest voor 50Plus Mobiel, profiteer je dus van veel voordelen en extra’s. Of je nu veel belt en sms’t, veel gebruikmaakt van het internet of alleen een sim only abonnement wilt, bij 50plus Mobiel kun je altijd terecht voor een voordelig en betrouwbaar mobiel abonnement. Twijfel dus niet langer en stap vandaag nog over naar 50Plus Mobiel!

Scroll naar boven