ANWB Autoverzekering

ANWB Autoverzekering is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en uitgebreide autoverzekering. ANWB staat al sinds jaar en dag bekend als de grootste mobiliteitsclub van Nederland en heeft een sterke reputatie als het gaat om autoverzekeringen.

Wat maakt de ANWB autoverzekering uniek?

Wat ANWB Autoverzekering uniek maakt, is dat zij een modulair opgebouwde verzekering aanbieden. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen welke dekking je wilt, zodat je niet betaalt voor dingen die je niet nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor alleen een WA-verzekering of je verzekeren tegen diefstal en schade.

Welke autoverzekeringen heeft de ANWB?

  • WA-verzekering: Deze verzekering dekt alleen schade die jij met jouw auto aan anderen toebrengt. Dit is de minimale verzekering die je in Nederland moet hebben voor jouw auto.

  • WA+ beperkt casco-verzekering: Deze verzekering biedt meer dekking dan de WA-verzekering en dekt ook schade aan jouw eigen auto als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsingen met dieren.

  • Allrisk-verzekering: Dit is de meest uitgebreide verzekering die ANWB aanbiedt en dekt alle schade aan jouw auto, inclusief schade die jij zelf veroorzaakt hebt.

ANWB autoverzekering beloont schadevrij rijden

Als je kiest voor ANWB Autoverzekering, dan ben je bovendien verzekerd van een scherpe premie. ANWB beloont veilig rijgedrag en schadevrij rijden met een no-claimkorting, waardoor je premie nog voordeliger kan uitvallen.

Veilig Rijden Autoverzekering biedt 30% korting op je premie. Dankzij een app kan de ANWB bijhouden hoe veilig er gereden wordt. Wanneer er punten zijn waarop men letten moet stuurt de ANWB feedback hierover. Zo kun je je score verbeteren. Kanttekening daarbij is wel dat wanneer je nogal ruig rijdt of een aanrijding krijgt dat de korting vervalt.

Aanvullende dekking

Naast de modulaire opbouw en uitgebreide service biedt ANWB Autoverzekering nog een aantal andere voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit verschillende aanvullende dekkingen, zoals een ongevallenverzekering voor inzittenden of een verkeersrechtsbijstandverzekering. Hierdoor kun je jouw autoverzekering volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Pechhulp

ANWB Autoverzekering biedt niet alleen uitstekende service bij pech of schade, maar heeft ook een speciale pechhulp verzekering waarmee je verzekerd bent van snelle en professionele hulp bij pech onderweg. Of je nu in Nederland of in het buitenland rijdt, ANWB staat 24/7 voor je klaar met een groot netwerk van alarmcentrales en garages om je weer snel op weg te helpen.

Kortom, ANWB Autoverzekering is een betrouwbare en flexibele keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede autoverzekering. Met de modulaire opbouw, uitstekende service en scherpe premies is ANWB Autoverzekering de juiste keuze voor iedereen die waarde hecht aan betrouwbaarheid en flexibiliteit.


Meest gestelde vragen over ANWB autoverzekeringen:

Wat is ANWB autoverzekering?

ANWB autoverzekering is een autoverzekering aangeboden door de ANWB. Deze verzekering biedt verschillende dekkingsmogelijkheden voor jouw auto.

Welke dekkingsmogelijkheden biedt ANWB autoverzekering?

ANWB autoverzekering biedt drie dekkingsmogelijkheden: WA, WA+ beperkt casco en Allrisk.

Wat is WA-dekking?

WA-dekking is de meest basisdekking die ANWB autoverzekering biedt. Het dekt de schade die jij met jouw auto aan anderen toebrengt.

Wat is WA+ beperkt casco-dekking?

WA+ beperkt casco-dekking dekt niet alleen de schade die jij met jouw auto aan anderen toebrengt, maar ook schade aan jouw eigen auto als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsingen met dieren.

Wat is Allrisk-dekking?

Allrisk-dekking is de meest uitgebreide dekking die ANWB autoverzekering biedt. Het dekt niet alleen de schade die jij met jouw auto aan anderen toebrengt en de schade aan jouw eigen auto als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsingen met dieren, maar ook alle andere schade aan jouw auto.

Welke aanvullende dekkingen biedt ANWB autoverzekering?

ANWB autoverzekering biedt verschillende aanvullende dekkingen, zoals schadeverzekering voor inzittenden, verkeersrechtsbijstand, pechhulp, no-claimbescherming en een nieuwwaarderegeling.

Kan ik mijn eigen risico verlagen bij ANWB autoverzekering?

Ja, je kunt ervoor kiezen om jouw eigen risico te verlagen bij ANWB autoverzekering. Dit kan wel invloed hebben op de hoogte van jouw premie.

Kan ik korting krijgen op mijn ANWB autoverzekering?

Ja, ANWB autoverzekering biedt verschillende kortingsmogelijkheden, zoals een ledenkorting voor ANWB-leden en een extra korting als je meerdere verzekeringen bij ANWB afsluit.

Kan ik mijn ANWB autoverzekering opzeggen?

Ja, je kunt jouw ANWB autoverzekering opzeggen. Dit kun je doen door contact op te nemen met de ANWB.

Hoe kan ik een schade melden bij ANWB autoverzekering?

Je kunt een schade melden bij ANWB autoverzekering door het schadeformulier in te vullen op de website van ANWB of door telefonisch contact op te nemen met de ANWB.

Scroll naar boven