ANWB Energie: de groenste energie is de goedkoopste energie

ANWB Energie biedt je de mogelijkheid om te profiteren van elektriciteit en gas tegen inkoopprijs. In plaats van te werken met een vast tarief, werkt ANWB Energie met dynamische uurtarieven. Dit betekent dat de prijs van elektriciteit gedurende de dag kan fluctueren, afhankelijk van het aanbod. Bij veel stroom uit zon of wind ligt het uurtarief het laagst, wat betekent dat de groenste energie ook de goedkoopste energie is.

Klik hier om alle energieleveranciers te vergelijken!

Geen winst

ANWB Energie maakt geen winst op jouw energieverbruik. Dit betekent dat je altijd de laagst mogelijke energierekening krijgt. Bovendien is een dynamisch uurtarief gemiddeld voordeliger dan een vast contract. Je kunt dus extra besparen door je stroomverbruik en laadsessies af te stemmen op de uren dat elektriciteit het groenst en goedkoopst is.

Overstappen

Als je besluit over te stappen naar ANWB Energie, zeggen zij het oude energiecontract voor je op. Dit bespaart je veel tijd en gedoe. Alleen bij verhuizing dien je dit wel zelf te doen.

Kortom, ANWB Energie biedt je de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier écht duurzame energie te gebruiken en te laden, tegen inkoopprijs en zonder winstoogmerk. Door te werken met dynamische uurtarieven, kun je extra besparen en profiteren van de groenste en goedkoopste energie.

Voordelen van ANWB Energie

  • Naast de voordelen van het werken met dynamische uurtarieven en het niet maken van winst op jouw energieverbruik, zijn er nog meer voordelen aan het kiezen voor ANWB Energie:

  • 100% duurzame energie: ANWB Energie levert alleen groene energie die is opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals zon, wind en water. Dit betekent dat je bijdraagt aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

  • Ondersteuning bij het verduurzamen van je woning: ANWB Energie biedt verschillende tools en adviezen om je te helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de HuisScan om te zien welke maatregelen je kunt nemen om energie te besparen.

  • Eenvoudig overstappen: Het overstappen naar ANWB Energie is gemakkelijk en snel geregeld. Je kunt je aanmelden via de website en ANWB Energie regelt de rest. Zij zeggen je oude contract op en zorgen voor een naadloze overstap.

  • Goede klantenservice: ANWB Energie staat bekend om haar goede klantenservice. Je kunt ze altijd bereiken via telefoon, e-mail of chat en ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen.

Kortom, ANWB Energie biedt niet alleen groene energie tegen inkoopprijs, maar ook ondersteuning bij het verduurzamen van je woning en een uitstekende klantenservice. Overstappen is eenvoudig en snel geregeld en je draagt bij aan een duurzame toekomst.


Meest gestelde vragen over ANWB energie:

Wat is ANWB Energie?

ANWB Energie is een energieleverancier die groene energie levert tegen inkoopprijs en zonder winstoogmerk. Door te werken met dynamische uurtarieven kun je extra besparen en profiteren van de groenste en goedkoopste energie.

Hoe kan ik me aanmelden bij ANWB Energie?

Je kunt je aanmelden via de website van ANWB Energie. Hier kun je je gegevens invullen en aangeven welk energiepakket je wilt afnemen.

Wat is het voordeel van werken met dynamische uurtarieven?

Dynamische uurtarieven betekenen dat de prijs van elektriciteit gedurende de dag kan fluctueren, afhankelijk van het aanbod. Bij veel stroom uit zon of wind ligt het uurtarief het laagst, wat betekent dat de groenste energie ook de goedkoopste energie is. Hierdoor kun je extra besparen op je energierekening.

Hoe weet ik wanneer de energie het goedkoopst is?

ANWB Energie biedt een overzichtelijke app waarmee je inzicht krijgt in de tarieven per uur. Zo kun je gemakkelijk zien wanneer de energie het goedkoopst is en je stroomverbruik hierop afstemmen.

Hoe duurzaam is de energie van ANWB Energie?

ANWB Energie levert alleen groene energie die is opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals zon, wind en water. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Kan ik mijn huidige energiecontract opzeggen als ik overstap naar ANWB Energie?

Ja, als je overstapt naar ANWB Energie regelen zij de opzegging van je huidige energiecontract. Dit bespaart je veel tijd en gedoe.

Hoe snel kan ik overstappen naar ANWB Energie?

Overstappen naar ANWB Energie kan al binnen enkele dagen geregeld zijn. Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen en wordt de overstap in gang gezet.

Hoe kan ik mijn energieverbruik bijhouden?

ANWB Energie biedt een handige app waarmee je gemakkelijk je energieverbruik kunt bijhouden. Zo krijg je inzicht in je verbruik en kun je zien waar je eventueel nog kunt besparen.

Is ANWB Energie ook geschikt voor elektrisch rijden?

Ja, ANWB Energie biedt ook laadpassen en laadpunten voor elektrische auto’s. Hierdoor kun je ook bij het laden van je auto profiteren van de groenste en goedkoopste energie.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van ANWB Energie?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van ANWB Energie via telefoon, e-mail of chat. Op de website vind je alle contactgegevens en openingstijden.

Scroll naar boven