ANWB Pechhulp/Wegenwacht

Nooit meer gestrand langs de weg dankzij ANWB Pechhulp! Of je nu in Nederland of daarbuiten pech hebt, ANWB staat altijd voor je klaar.

Onze ANWB-leden hebben altijd toegang tot onze 24/7 Pechhulpdienst. Onze ervaren monteurs komen snel ter plaatse en lossen het probleem voor je op, of je nou een lege accu hebt, pech onderweg of pech in de woonplaats.

Met ons compleet pechhulppakket krijg je ook vervangend vervoer, rechtsbijstand bij verkeersongelukken, hotelservice bij pech onderweg, haal- en brengservice voor je vervangauto en nog veel meer.

Met ANWB Pechhulp hoef je je nooit meer zorgen te maken over pech onderweg. Word nu lid en geniet van onze uitgebreide bescherming en service, altijd en overal!


Over de ANWB

De ANWB is één van de grootste en bekendste verenigingen van Nederland. Opgericht in 1883, richt de ANWB zich op het verbeteren van de verkeersveiligheid, het bevorderen van de belangen van verkeersdeelnemers en het versterken van de recreatieve mobiliteit van haar leden.

De ANWB biedt een uitgebreid scala aan diensten en producten, waaronder: Pechhulp, verzekeringen, verkeersinformatie, toeristische informatie, lidmaatschap, wegenkaarten, verkeerscursussen, verhuur van campers en reis- en vakantieproducten.

Het lidmaatschap bij de ANWB biedt niet alleen toegang tot haar diensten, maar ook tal van voordelen, zoals kortingen op verzekeringen, vakanties, producten en activiteiten.

Met meer dan vijf miljoen leden is de ANWB een belangrijke speler op de Nederlandse markt en wordt beschouwd als een toonaangevende vereniging die haar leden altijd ondersteunt en beschermt.

Anwb pechhulp/wegenwacht bellen

Ben je onverhoopt in een noodsituatie en heb je geen toegang tot een smartphone of internet? Maak je geen zorgen, de ANWB Pechhulp staat altijd voor je klaar. Met slechts één telefoontje naar 088 – 269 28 88 kun je altijd rekenen op de snelle en betrouwbare hulp van de ANWB. Onze experts staan 24/7 klaar om jou en je voertuig te assisteren en jou weer op weg te helpen. Bel ons gerust, zodat wij jou kunnen helpen met jouw pech. Laat de zorgen aan ons over en blijf zelf veilig!


Scroll naar boven