Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1 biedt de beste en goedkoopste alles-in-één pakketten voor internet, televisie en bellen via het KPN-netwerk. Klanten kunnen kiezen uit twee snelle en betrouwbare aansluitingen: glasvezel of ADSL. Bij aanmelding zie je precies welke snelheid je kunt verwachten. Geniet van ononderbroken en snelle verbindingen en hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zonder diep in de buidel te tasten. Nieuwe klanten krijgen 6 maanden tot 50% korting op hun maandelijkse rekening of een cadeau tot €280. Kies voor Budget Alles-in-1 voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Wat is Budget Alles-in-1 precies?

Budget Alles-in-1 is een alles-in-één pakket van Budget Thuis, een aanbieder van internet, tv en bellen. Het pakket biedt deze diensten tegen een scherpe prijs via het betrouwbare KPN-netwerk.

Wat zit er in het Alles-in-1 pakket?

Het Budget Alles-in-1 pakket bevat internet, tv en bellen diensten. Klanten kunnen kiezen uit verschillende snelheden en opties om aan te sluiten.

Wat zijn de voordelen van dit Alles-in-1 pakket?

De voordelen van Budget Alles-in-1 zijn de scherpe prijzen, het betrouwbare KPN-netwerk, en de gemakkelijke en zorgeloze aansluiting. Klanten kunnen flink besparen op hun vaste lasten en genieten van snelle en betrouwbare internet-, tv- en bellendiensten.

Hoe werkt aansluiting op Budget thuis?

Aansluiting op Budget Alles-in-1 is eenvoudig en zorgeloos. Klanten kunnen tijdens de aanmelding op de website zien welke snelheid ze kunnen halen en kiezen uit verschillende opties. Budget Alles-in-1 zorgt dat de diensten goed werken en dat klanten er geen omkijken naar hebben.

Wat is het verschil tussen glasvezel en ADSL?

Glasvezel is een flinterdunne vezel gemaakt van speciaal glas waar digitale gegevens betrouwbaar en snel via een laserlicht heen en weer worden gestuurd. Bij glasvezel is de snelheid altijd even snel, ongeacht hoeveel mensen er tegelijk online zijn. ADSL gaat via het traditionele telefoonnetwerk en de snelheid is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

Welk cadeau biedt Budget thuis bij dit pakket?

Budget Alles-in-1 biedt de eerste 6 maanden tot 50% korting of een cadeau tot €280. Welk cadeau precies, wordt aan de klant overgelaten.

Vroeger hadden we niet zo veel keuze in het aantal providers. Dat is in de tegenwoordige tijd wel anders. Sommige consumenten houden van het gemak om alles onder te brengen bij één aanbieder. Zo betaal je niet aan meerdere providers een bedrag per maand. Stel je bent nog op zoek naar een Alles-in-1 pakket dan kun je Budget thuis overwegen. Als je energie afneemt van Budget energie en je zet je pakket om in een Alles-in-1 dan ontvang je een combi korting. Deze kan oplopen tot wel €17,50 per maand.

Scroll naar boven