Budget zakelijke energie

Als energieleverancier biedt Budget zakelijke energie aan. Ook bedrijven hebben energie nodig. Voor hun gelden wel weer andere voorwaarden dan bij een particulier energiecontract. Houd daar dus rekening mee!

Budget energie zakelijke energieleverancier

Budget Energie zakelijke energieleverancier biedt verschillende zakelijke energiecontracten aan voor ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten. Voor kleinere bedrijven biedt Budget Energie drie verschillende contracten aan: Standaard Zakelijk, Groen Zakelijk en Budget Zakelijk.

Standaard Zakelijk is het meest voordelige energiecontract van Budget Energie. Met dit contract krijgen bedrijven een vaste energieprijs voor een bepaalde periode, waardoor ze zekerheid hebben over de energiekosten. Groen Zakelijk is een duurzamer alternatief waarbij 100% groene stroom wordt geleverd. Het Budget Zakelijk-contract is een flexibel contract waarbij bedrijven zelf kunnen bepalen wanneer ze hun energie afnemen.

Klik hier voor alle zakelijke energieleveranciers

Voor grootzakelijke klanten biedt Budget Energie op maat gemaakte energiecontracten aan. Hierbij wordt gekeken naar het energieverbruik en de specifieke behoeften van het bedrijf. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een vaste prijs of voor een flexibel contract.

Energie besparen

Budget Energie adviseert haar zakelijke klanten ook over energiebesparing en biedt handige tools aan om inzicht te krijgen in het energieverbruik. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld inloggen op het online portaal MijnBudgetEnergie en hun verbruik en kosten inzien. Ook kunnen ze gebruikmaken van de Budget Energie-app om hun verbruik te monitoren en te vergelijken met andere periodes.

Daarnaast biedt Budget Energie ook energiebesparende oplossingen aan, zoals led-verlichting, zonnepanelen en isolatie. Door te investeren in energiebesparing kunnen bedrijven niet alleen hun kosten verlagen, maar ook hun CO2-uitstoot verminderen.

Belangrijke punten bij zakelijke energie

De belangrijke punten bij zakelijke energie zijn dat u als ondernemer niet 14 dagen de tijd krijgt om u zich te bedenken. Houdt daar dus goed rekening mee. Ook kan uw zakelijke energiecontract stilzwijgend verlengd worden! Let ook op het feit dat de energieprijzen ex btw zijn. Bij een consumenten worden deze prijzen inclusief btw getoond. Wilt u het contract eerder opzeggen? Dan zijn de boetes flink hoog. Het restant van de looptijd x het maandtarief worden in rekening gebracht. Hoe onzeker de energietarieven ook zijn, sluit liever niet een energiecontract met lange looptijd af.

Klantenservice

Budget Energie staat bekend om haar goede klantenservice. Het bedrijf heeft een speciaal team dat zich richt op zakelijke klanten en hen helpt met al hun vragen en problemen. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail.


Veelgestelde vragen over zakelijke energie van Budget Energie:

Wat is zakelijke energie van Budget Energie?

Budget Energie biedt stroom en gas aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten bieden zij energie tegen scherpe tarieven en met verschillende contractmogelijkheden.

Wie kan gebruik maken van zakelijke energie van Budget Energie?

ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten kunnen gebruik maken van de zakelijke energie van Budget Energie.

Biedt Budget Energie ook duurzame zakelijke energie aan?

Ja, Budget Energie biedt groene stroom en gas aan. Dit wordt opgewekt uit duurzame bronnen, zoals wind- en zonne-energie.

Hoe kan ik een zakelijk energiecontract afsluiten bij Budget Energie?

U kunt online een offerte aanvragen op de website van Budget Energie. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Budget Energie.

Kan ik als zakelijke klant gebruik maken van de Budget Energie app?

Ja, als zakelijke klant kunt u gebruik maken van de Budget Energie app. Hiermee heeft u inzicht in uw energieverbruik en kunt u uw meterstanden doorgeven.

Is het mogelijk om mijn zakelijke energiecontract bij Budget Energie tussentijds op te zeggen?

Dit hangt af van de voorwaarden in uw contract. Bij sommige contracten is het mogelijk om tussentijds op te zeggen, maar hier kunnen wel kosten aan verbonden zijn. Neem contact op met de klantenservice van Budget Energie voor meer informatie.

Kan ik als zakelijke klant bij Budget Energie ook gebruik maken van slimme meters?

Ja, als zakelijke klant kunt u gebruik maken van slimme meters. Hiermee heeft u inzicht in uw energieverbruik en kunt u uw meterstanden automatisch doorgeven aan Budget Energie.

Hoe kan ik mijn zakelijke energiekosten bij Budget Energie betalen?

U kunt uw zakelijke energiekosten bij Budget Energie betalen via automatische incasso of via een bankoverschrijving.

Scroll naar boven