Eneco

Eneco is een energieleverancier die zich richt op duurzame energie en het verminderen van CO2-uitstoot. Als je op zoek bent naar duurzame energie, biedt Eneco 100% groene energie afkomstig van Nederlandse wind en zon. Eneco energietarieven vergelijken op VergelijkBespaar.nl leert je of zij de goedkoopste zijn.

Klik hier en vergelijk energietarieven!

Eneco is toegewijd om klimaatneutraal te worden tegen 2035, en ze hebben al stappen ondernomen om dit doel te bereiken. Vanaf 2023 wordt een prijsplafond voor energietarieven ingevoerd, en je kunt erop vertrouwen dat de tarieven van Eneco in 2023 onder het prijsplafond liggen. Als je overstapt naar Eneco, kun je genieten van hun gratis overstapservice en zij zullen zorgen voor het beëindigen van je vorige contract.

Door je aan te melden bij Eneco ontvang je energie uit een duurzame bron, en onze Eneco-app biedt inzicht in je energieverbruik en tips om je te helpen energie te besparen. We bieden ook een gratis overstapservice wanneer je naar een nieuwe woning verhuisd. Eneco kreeg een score van 9 in de duurzaamheidsranglijst voor energieleveranciers in 2021, wat hun toewijding aan duurzame projecten aangeeft.

Vast energiecontract van Eneco

Bij Eneco begrijpen ze het belang van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen die nooit opraken, zoals wind- en zonne-energie. Door te kiezen voor Eneco, zet je een grote stap naar een groenere toekomst. Niet elke consument vind duurzaamheid belangrijk gezien het feit dat de energietarieven momenteel behoorlijk duur zijn. Vastigheid is belangrijker. Daarom heeft Eneco besloten om weer een vast energiecontract te bieden.

Eneco energietarieven goedkoper?

Door te starten met energie vergelijken zul je erachter komen of Eneco energietarieven goedkoper zijn. Let wel: er zijn meer energieleveranciers die ook goedkope energietarieven aanbieden. Blijf de energietarieven in de gaten houden, want na een onzekere tijd op de energiemarkt dalen de prijzen weer. Terug naar hoe het was zal voorlopig niet meer gaan. Maar je kunt nog altijd besparen op jouw energiekosten. Zorg wel even dat je einddatum in zicht is. Na het verlopen van jouw huidige energiecontract kun je dan opnieuw beginnen met energie vergelijken.

Scroll naar boven