ENGIE zakelijke energie

ENGIE is een van de grootste energiebedrijven ter wereld en biedt zakelijke energie aan voor zowel kleine als grote bedrijven in Nederland. Het bedrijf is actief in meer dan 70 landen en heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie.

Klik hier voor alle zakelijke energieleveranciers

Zakelijke energiecontracten

ENGIE biedt verschillende opties voor zakelijke energiecontracten, waaronder groene stroom en gas. Het bedrijf werkt ook aan innovatieve oplossingen voor energieopwekking en -besparing, zoals zonne-energie, windenergie, warmte-krachtkoppeling en energiebesparingsprogramma’s.

Diensten

Naast energie levert ENGIE ook diensten en oplossingen voor het efficiënter maken van bedrijfsprocessen, zoals slimme gebouwtechnologie en energiebeheersystemen. Dit kan bedrijven helpen om hun energieverbruik te verminderen en kosten te besparen.

ENGIE streeft ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en werkt daarom aan projecten voor de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen en energieopslagtechnologieën. Het bedrijf werkt samen met klanten en partners om op maat gemaakte oplossingen te vinden voor hun specifieke behoeften op het gebied van energie.

Duurzame toekomst

Als zakelijke energieleverancier biedt ENGIE betrouwbare, betaalbare en duurzame oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Door te investeren in innovatieve energieoplossingen en te werken aan een duurzame toekomst, is ENGIE een sterke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een energiepartner die meedenkt over duurzame oplossingen en kostenbesparingen.


Veelgestelde vragen over zakelijke energie van ENGIE:

Wat voor soort zakelijke energiecontracten biedt ENGIE aan?

ENGIE biedt verschillende soorten zakelijke energiecontracten aan, waaronder vaste, variabele en flexibele contracten. Bij een vaste contract betaalt u gedurende de looptijd van het contract een vast bedrag voor uw energieverbruik. Bij een variabel contract kan de prijs gedurende het contract wijzigen. Bij een flexibel contract wordt de energieprijs dagelijks vastgesteld op basis van de marktprijzen.

Kan ik als zakelijke klant bij ENGIE ook gebruikmaken van duurzame energie?

Ja, ENGIE biedt verschillende duurzame energie-opties aan, zoals groene stroom en groen gas. Ook biedt ENGIE advies en ondersteuning bij het verduurzamen van uw bedrijfsvoering.

Biedt ENGIE ook zakelijke energiebesparingsoplossingen aan?

Ja, ENGIE biedt verschillende energiebesparingsoplossingen aan voor zakelijke klanten, waaronder slimme energiemonitoring en -beheeroplossingen, advies over energie-efficiënte verlichting en isolatie en de mogelijkheid om te investeren in eigen duurzame energie-opwekking, zoals zonnepanelen.

Hoe kan ik als zakelijke klant bij ENGIE mijn energieverbruik monitoren?

ENGIE biedt verschillende energiemonitoring- en beheeroplossingen aan, waarmee u real-time inzicht krijgt in uw energieverbruik en kosten. Ook kunt u gebruikmaken van een online energieportal waar u uw verbruik kunt bekijken en analyseren.

Hoe kan ik als zakelijke klant bij ENGIE mijn contract opzeggen?

U kunt uw zakelijke energiecontract bij ENGIE opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. De opzegtermijn verschilt per contract en wordt vermeld in de algemene voorwaarden.

Scroll naar boven