Gazprom energie zakelijk

Gazprom energie  is een zakelijke energieleverancier die zich richt op het leveren van energie en oplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. Het bedrijf maakt deel uit van Gazprom, een van de grootste aardgasproducenten ter wereld. Gazprom energie  richt zich op het leveren van gas en elektriciteit aan MKB- en grootzakelijke klanten in Nederland en andere Europese landen.

Klik hier voor alle zakelijke energieleveranciers

Contracten en tarieven

Gazprom energie streeft ernaar om flexibele oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van haar klanten. Het bedrijf biedt verschillende contracten en tarieven aan, zodat bedrijven kunnen kiezen welke optie het beste bij hun behoeften past. Daarnaast biedt Gazprom energie verschillende producten en diensten aan om bedrijven te helpen hun energieverbruik te optimaliseren en te verminderen.

Groencertificaten

Een van de producten die Gazprom energie aanbiedt is Green Gas, een optie die bedrijven in staat stelt om hun gasverbruik te compenseren met de aankoop van groencertificaten. Dit helpt bedrijven bij het verlagen van hun CO2-uitstoot en draagt ​​bij aan een duurzame toekomst. Gazprom energie biedt ook energiebeheer oplossingen aan die bedrijven helpen bij het monitoren van hun energieverbruik en bij het vinden van manieren om kosten te besparen.

Betrouwbare & flexibele

Met Gazprom energie kunnen bedrijven erop vertrouwen dat ze betrouwbare en flexibele energieoplossingen krijgen, met een sterke focus op duurzaamheid en klanttevredenheid. Het bedrijf heeft een team van experts die de behoeften van klanten begrijpen en hen helpen bij het vinden van de beste energieoplossingen voor hun bedrijf.


Veelgestelde vragen over zakelijke energie van Gazprom:

Wat is Gazprom?

Gazprom is een Russisch staatsbedrijf dat zich richt op het verkennen, ontwikkelen, produceren en verkopen van aardgas en olie. Het is het grootste aardgasbedrijf ter wereld en het heeft zijn hoofdkantoor in Moskou, Rusland.

Wat biedt Gazprom aan zakelijke klanten?

Gazprom biedt een breed scala aan energieproducten en -diensten aan zakelijke klanten, waaronder aardgas, olie, condensaat en vloeibaar aardgas (LNG). Het bedrijf heeft ook een aantal dochterondernemingen die zich richten op verschillende aspecten van de energie-industrie, zoals het transport van gas via pijpleidingen en de productie van petrochemische producten.

Hoe kan ik Gazprom bereiken?

Als zakelijke klant van Gazprom kunt u contact opnemen met het bedrijf via de website of via de lokale kantoren. Op de website van Gazprom kunt u informatie vinden over de verschillende producten en diensten die het bedrijf aanbiedt, evenals contactgegevens voor de lokale kantoren.

Wat zijn de voordelen van het kiezen van Gazprom als energieleverancier?

Als grootste aardgasbedrijf ter wereld heeft Gazprom toegang tot enorme reserves van aardgas en olie, waardoor het in staat is om zijn klanten een betrouwbare en constante aanvoer van energie te bieden. Het bedrijf heeft ook een breed scala aan producten en diensten beschikbaar, waardoor het in staat is om aan de uiteenlopende behoeften van verschillende klanten te voldoen.

Hoe zorgt Gazprom voor duurzaamheid en milieubescherming?

Gazprom heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieubescherming door middel van verschillende initiatieven, zoals het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, het implementeren van milieuvriendelijke technologieën en het investeren in hernieuwbare energiebronnen. Het bedrijf heeft ook een aantal programma’s opgezet om de ecologische voetafdruk van zijn activiteiten te minimaliseren en heeft zich aangesloten bij verschillende internationale organisaties die zich richten op duurzaamheid en milieubescherming.

Is Gazprom een betrouwbare partner voor zakelijke energie?

Ja, Gazprom wordt beschouwd als een betrouwbare partner voor zakelijke energie vanwege zijn lange geschiedenis van het leveren van energie aan klanten over de hele wereld. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, consistentie en kwaliteit, en het heeft een aantal klanten die al tientallen jaren gebruik maken van zijn diensten.

Scroll naar boven