Vergelijk nu de beste gsm abonnementen

GSM abonnement vergelijken? Ben jij op zoek naar een nieuw gsm abonnement? Vergelijk dan nu de aanbiedingen van Ben, Hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Robin mobile, Simpel, T-Mobile, Tele-2, Vodafone en Youfone op onze website. Of je nu veel belt, veel internet gebruikt of juist op zoek bent naar een goedkoop gsm abonnement, er is voor ieder wat wils.

Waarom kiezen voor een GSM abonnement?

Een nieuw toestel kopen is een dure business. Daarom kiezen de meeste consumenten voor een GSM Abonnement. Je kunt dan je favoriete toestel kiezen gecombineerd met een GSM abonnement. Meerdere telecom aanbieders bieden een abonnement bij jouw ideale toestel. Maar het verschil zit hem vaak in de belminuten en data. Nu kun je wel kiezen voor onbeperkt bellen en zelfs voor onbeperkt internet. De looptijd van jouw abonnement is ook van belang. Als je je toestel wilt afbetalen binnen 12 maanden dan betaal je ook meer voor je toestel. De meest gekozen vorm is dan ook een GSM abonnement van 24 maanden. Wanneer je kiest voor een iPhone dan weet je dat je meer kwijt bent per maand. Dit zijn erg dure toestellen. Er is ook de keuze voor een abonnement die per maand opzegbaar is, maar dit betreft een sim only abonnement.

Is nummerbehoud mogelijk?

Als jij graag jouw huidige telefoonnummer wilt behouden dan kan dat. Geef dit even aan in je bestelling. Dan houdt de nieuwe provider daar rekening mee. Let wel op als je vergeet de optie aan te klikken dan kun je dit achteraf niet meer wijzigen. De overstapservice van je nieuw gekozen provider zal er voor zorgen dat je huidige nummer gewoon meegaat.

Is er een mobiel abonnement waar ik onbeperkt kan internetten?

Ja een mobiel abonnement met onbeperkt internetten hebben we tegenwoordig ook. Jongeren vinden dit handiger en het voorkomt dat ze moeten bijbetalen. Tegenwoordig gebruiken we ons toestel als een kleine computer. Je kunt er alles mee, maar daar heb je wel voldoende internet voor nodig. Als je niet heel veel data gebruikt raden wij aan om te kiezen voor 5GB of 10GB internet. Dan zit je in de basis meestal wel goed. Je kunt ook in je overzicht van de provider checken hoeveel data jij per maand verbruikt. Stel je zit er wel regelmatig overheen, dan kun je je data nog altijd aanpassen bij je provider.

Vergelijk alle providers

Sim-only abonnementen

Is jouw toestel nog prima te gebruiken of nog niet eens zo oud? Dan kun je ook sim only abonnementen vergelijken. In dat geval kies je dus voor een abonnement zonder een toestel. Het scheelt je enorm in de kosten, want ditmaal zit de toestelprijs er niet bij inbegrepen. Ook sim only abonnementen worden veelvuldig gezocht. En ondanks dat ze goedkoper zijn dan een GSM abonnement met toestel kun je hier ook nog besparen. De bekendste provider van Sim only is Lebara. Maar ook andere grote providers zoals: KPN, Vodafone, T-Mobile bieden sim only abonnementen aan. Je hoeft de kosten niet per provider te berekenen dat doen wij van VergelijkBespaar.nl al voor je. Jij geeft gewoon simpelweg aan hoeveel je wilt bellen en internetten. Dan doen wij de rest voor je.

Als ik kies voor een toestel op afbetaling krijg ik dan een BKR notering?

Het BKR ziet abonnementen met een toestel duurder dan €250 als een krediet. En zullen zij deze telefoon op afbetaling registeren als krediet. Het BKR houdt dit bij omdat deze informatie van belang is voor bijvoorbeeld: Banken en hypotheekverstrekkers. Nu kun je denken wat heeft dat met mijn toestel te maken? Banken en hypotheekverstrekkers toetsen consumenten voor het kopen van een huis. Jouw toestelkrediet kan het gewenste hypotheek bedrag dat je wilt aanvragen beïnvloeden. Want jouw toestelkrediet beïnvloed jouw vaste lasten. Jouw provider moet dit dan ook melden bij het BKR als je een toestelkrediet afsluit. Ook wanneer je achterstanden hebt. Het BKR krijgt ook door wanneer jouw toestelkrediet is afbetaald. De registratie daarvan blijft dan nog vijf jaar staan.

Voordelige abonnementen van Simpel

Simpel heeft een aantal eenvoudige en voordelige gsm abonnementen, zodat je altijd een gsm abonnement kunt kiezen dat bij je past. Zo kun je altijd verbonden blijven zonder te veel te betalen.

Onbeperkt bellen en internetten met T-Mobile

T-Mobile biedt diverse gsm abonnementen aan met onbeperkt bellen en internetten, zodat je nooit zorgen hoeft te maken over kosten die je maakt. Zo kun je altijd verbonden blijven met vrienden en familie zonder je zorgen te maken over de kosten.

Goedkoop bellen en internetten met Tele-2

Tele-2 biedt voordelige gsm abonnementen aan met verschillende hoeveelheden belminuten en data, zodat je altijd een gsm abonnement kunt kiezen dat bij je past. Of je nu veel belt of veel internet gebruikt, er is altijd een gsm abonnement dat bij je past.

GSM abonnement vergelijken

Vergelijk Kies & Bespaar!

Veel keuze bij Vodafone

Vodafone biedt een breed aanbod van gsm abonnementen met verschillende hoeveelheden belminuten, data en internationale opties, zodat je altijd een gsm abonnement kunt kiezen dat bij je past. Of je nu veel belt, veel internet gebruikt of vaak naar het buitenland belt, er is altijd een gsm abonnement dat bij je past.

Voordelige abonnementen bij Youfone

Youfone biedt voordelige gsm abonnementen aan met onbeperkt bellen en internetten, zodat je nooit zorgen hoeft te maken over kosten die je maakt. Zo kun je altijd verbonden blijven met vrienden en familie zonder je zorgen te maken over de kosten.

Vergelijk en Bespaar

Kijk nu op onze website voor de vergelijking van deze providers en kies het gsm abonnement dat het best bij jou past. Of het nu gaat om onbeperkt bellen en internetten, internationale belbundels of sim-only abonnementen, er is voor ieder wat wils. Vergelijk nu en bespaar op je maandelijkse kosten.

Scroll naar boven