Huisdierenverzekering

Figo is een verzekeringsmaatschappij die zich richt op huisdierenverzekering Ze bieden verzekeringen voor katten, honden, konijnen, papegaaien en andere huisdieren. Een huisdierenverzekering is een zeer handige manier om uw viervoeter te beschermen tegen onverwachte medische kosten en ongevallen.

Klik hier voor alle dierenverzekeringen.

Honden

Figo biedt drie soorten hondenverzekeringen aan: basisverzekering, uitgebreide verzekering en uitgebreide plus verzekering. De basisverzekering biedt dekking voor onverwachte medische kosten, zoals dierenartsbezoeken, medicijnen en behandelingen. De uitgebreide verzekering biedt dekking voor deze kosten, evenals voor tandheelkundige zorg en een uitbreiding op de dekking voor medische kosten. De uitgebreide plus verzekering biedt de hoogste niveau van bescherming voor honden, waaronder dekking voor onverwachte kosten, tandheelkundige zorg en vervanging van de hond in het geval van overlijden of diefstal.

Katten

Figo biedt ook drie soorten verzekeringen voor katten: basisverzekering, uitgebreide verzekering en uitgebreide plus verzekering. Net als bij honden biedt de basisverzekering dekking voor onverwachte medische kosten en de uitgebreide verzekering biedt uitgebreide dekking voor deze kosten, evenals tandheelkundige zorg. De uitgebreide plus verzekering biedt het hoogste niveau van bescherming voor katten, waaronder dekking voor onverwachte kosten, tandheelkundige zorg en vervanging van de kat in het geval van overlijden of diefstal.

Konijnen

Voor konijnen biedt Figo ook drie soorten verzekeringen: basisverzekering, uitgebreide verzekering en uitgebreide plus verzekering. Net als bij honden en katten biedt de basisverzekering dekking voor onverwachte medische kosten en de uitgebreide verzekering biedt uitgebreide dekking voor deze kosten, evenals tandheelkundige zorg. De uitgebreide plus verzekering biedt het hoogste niveau van bescherming voor konijnen, waaronder dekking voor onverwachte kosten, tandheelkundige zorg en vervanging van het konijn in het geval van overlijden of diefstal.

Papegaaien

Voor papegaaien biedt Figo een specifieke verzekering aan. Deze verzekering biedt dekking voor onverwachte medische kosten, evenals tandheelkundige zorg en vervanging van de papegaai in het geval van overlijden of diefstal.

Puppy

Figo biedt ook een puppyverzekering aan. Deze verzekering is specifiek gericht op jonge honden en biedt dekking voor onverwachte medische kosten, evenals entingen, ontworming en chippen. Dit is een uitstekende optie voor mensen die een nieuwe puppy krijgen en zeker willen zijn dat ze hun viervoeter vanaf het begin de best mogelijke zorg kunnen geven.

Beste zorg

In het algemeen biedt Figo uitstekende verzekeringsdekking voor uw huisdier. Of u nu een hond, kat, konijn, papegaai of een ander huisdier heeft, Figo heeft een verzekering die bij uw behoeften past. Door een verzekering af te sluiten, kunt u zich verzekeren van financiële ondersteuning in geval van medische nood of ongeval, en kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt.

Scroll naar boven