NextEnergy

Op zoek naar een energieleverancier die transparant is en eerlijke prijzen hanteert? Dan is NextEnergy een goede keuze. Bij deze nieuwe energieleverancier betaal je namelijk de inkoopprijzen voor stroom en gas. Hierdoor kan het tarief per uur flink verschillen. Het gastarief per m3 verschilt dagelijks, omdat de prijs afhankelijk is van de markt.

Dynamische prijs

Het voordeel hiervan is dat je zelf controle hebt over je energieverbruik en de prijs die je betaalt. Door je verbruik af te stemmen op de dynamische prijs, kun je flink besparen op je energierekening. Zo kun je bijvoorbeeld je elektrische auto alleen opladen in de uren waarin stroom het meest goedkoop is. In de uren waarin de stroom duur is, kun je proberen je verbruik te beperken door bijvoorbeeld de verwarming lager te zetten en elektrische apparaten niet te gebruiken.

Inkoopprijzen 

NextEnergy verdient aan jou door vaste abonnementskosten te rekenen van €5,- per maand per aansluiting. Door deze kosten laag te houden en alleen de inkoopprijzen door te berekenen, betaal je nooit teveel voor je energie. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de actuele energieprijzen en kun je je gedrag daar naadloos op aanpassen.

Energierekening

Een ander voordeel van NextEnergy is dat je altijd weet wanneer het net overbelast is met teveel energie en de prijzen laag zijn. Op deze momenten kun je je energieverbruik verhogen, bijvoorbeeld door je wasmachine te draaien of je auto op te laden. Zo draag je bij aan een duurzame planeet én aan een lagere energierekening. Door slim en zuinig om te gaan met energie, help je verspilling van kostbare energie tegen te gaan.

Energieverbruik

Kortom, NextEnergy is een energieleverancier die anders werkt dan de meeste andere leveranciers. Door inkoopprijzen één-op-één door te berekenen, betaal je nooit teveel voor je energie. Bovendien heb je zelf controle over je energieverbruik en de prijs die je betaalt. Zo kun je flink besparen op je energierekening en bijdragen aan een duurzame planeet.

Groene stroom 

NextEnergy zet zich in voor een groene toekomst en werkt daarom met 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Door te kiezen voor NextEnergy draag je bij aan een duurzame toekomst en verminder je jouw CO2-uitstoot. Zo wordt jouw energieverbruik niet alleen goedkoper, maar ook milieuvriendelijker.

Inzicht in energieverbruik 

NextEnergy geeft ook transparantie aan de klanten. Via de persoonlijke online omgeving heb je altijd inzicht in jouw energieverbruik en de daarbij behorende kosten. Hierdoor kun je zelf bijhouden wat je verbruikt en welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarnaast kun je ook gemakkelijk je maandelijkse termijnbedrag aanpassen aan je eigen energieverbruik.

Overstappen 

Het overstappen naar NextEnergy is eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier invullen en NextEnergy regelt de rest. 

Je oude energieleverancier wordt opgezegd en je hebt geen dubbele kosten. Je kunt altijd binnen 14 dagen na aanmelding kosteloos annuleren als je toch niet tevreden bent.

Samenvattend biedt NextEnergy:

  • Energie tegen inkoopprijzen met dynamische dagprijzen
  • Vaste abonnementskosten van €5 per maand per aansluiting
  • 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas
  • Transparantie en inzicht in energieverbruik en kosten via de persoonlijke online omgeving
  • Mogelijkheid om het maandelijkse termijnbedrag aan te passen aan eigen energieverbruik
  • Eenvoudig en snel overstappen zonder dubbele kosten
  • 14 dagen bedenktijd

Kortom, NextEnergy is een energieleverancier die zich inzet voor een duurzame en transparante toekomst. Door te kiezen voor NextEnergy kun je niet alleen besparen op je energierekening, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Scroll naar boven