NLE zakelijke energie

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is een energieleverancier die zowel particuliere als zakelijke klanten voorziet van stroom en gas. Voor zakelijke klanten biedt NLE een breed scala aan producten en diensten aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van ondernemers en bedrijven.

Transparantie

Een van de voordelen van het kiezen voor zakelijke energie van NLE is de transparantie. NLE hanteert een transparant tarievenbeleid en geeft haar klanten inzicht in de tarieven en kosten. Daarnaast biedt NLE klanten de mogelijkheid om te kiezen voor groene energie en is het bedrijf actief bezig met het investeren in duurzame energieopwekking.

Klik hier voor alle zakelijke energieleveranciers

Zakelijke energiepakketten

Voor ondernemers en bedrijven biedt NLE verschillende zakelijke energiepakketten aan. Hierbij kan worden gekozen voor vaste of variabele tarieven en voor een looptijd van 1 tot 5 jaar. Ook biedt NLE klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een op maat gemaakt energiepakket dat voldoet aan de specifieke energiebehoefte van het bedrijf.

Besparen

Naast de levering van energie biedt NLE haar zakelijke klanten ook handige tools en diensten aan om te helpen bij het besparen van energie en kosten. Zo is er bijvoorbeeld de NLE Zakelijk App, waarmee klanten hun energieverbruik kunnen monitoren en inzicht kunnen krijgen in hun energiekosten. Ook biedt NLE advies op maat over energiebesparing en verduurzaming van de bedrijfsvoering.

Waarom NLE

Voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een transparante, duurzame en klantgerichte energieleverancier is NLE een goede keuze. Met verschillende energiepakketten en handige tools en diensten kan NLE zakelijke klanten helpen bij het besparen van energie en kosten en het verduurzamen van hun bedrijfsvoering.


Veelgestelde vragen over zakelijke energie van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE).

Wat is de Nederlandse Energie Maatschappij?

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2005 actief is op de Nederlandse energiemarkt. Het bedrijf levert zowel stroom als gas aan zowel particulieren als zakelijke klanten.

Kan ik als zzp’er ook zakelijke energie afnemen bij NLE?

Ja, als zzp’er kunt u ook zakelijke energie afnemen bij NLE. Het bedrijf biedt energiecontracten aan voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Kan ik mijn huidige energiecontract meenemen naar NLE?

Ja, het is mogelijk om uw huidige energiecontract mee te nemen naar NLE. U dient hiervoor wel contact op te nemen met de klantenservice van NLE.

Hoe kan ik mijn zakelijke energieverbruik inzien bij NLE?

NLE biedt een online portal aan waar u uw zakelijke energieverbruik kunt inzien en beheren. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van slimme meters die automatisch uw energieverbruik bijhouden.

Biedt NLE ook duurzame zakelijke energie aan?

Ja, NLE biedt ook duurzame zakelijke energie aan. Het bedrijf heeft diverse energiecontracten met groene stroom en CO2-gecompenseerd gas.

Kan ik mijn zakelijke energiecontract bij NLE tussentijds opzeggen?

Ja, u kunt uw zakelijke energiecontract bij NLE tussentijds opzeggen. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk opzegkosten in rekening worden gebracht.

Hoe kan ik overstappen naar NLE zakelijke energie?

U kunt gemakkelijk overstappen naar NLE zakelijke energie door het online overstapformulier in te vullen op de website van NLE. Houd er wel rekening mee dat u mogelijk nog een opzegvergoeding moet betalen aan uw huidige energieleverancier.

Scroll naar boven