Over KPN

KPN is een Nederlandse telecommunicatiebedrijf en een van de grootste telecomproviders van Nederland. Het biedt diensten aan zoals mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en televisie. KPN is opgericht in 1989 en heeft haar hoofdkantoor in Den Haag, Nederland.

KPN heeft een lange geschiedenis en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse en Europese telecommunicatiemarkt. Het bedrijf investeert continu in het verbeteren van haar diensten en netwerken en heeft een klantgericht beleid. KPN heeft ook verschillende dochterondernemingen en joint ventures, zoals KPN International, KPN Carrier Services en KPN Business Market.

Naast telecommunicatiediensten is KPN ook actief in andere sectoren, zoals entertainment en media. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld een streamingdienst aan onder de naam KPN Play. KPN streeft ernaar haar positie in de markt verder te versterken door middel van samenwerkingen, overnames en strategische investeringen.

Abonnementen 

KPN biedt een breed scala aan abonnementen aan voor mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en televisie. Hieronder staan enkele van de meest populaire abonnementen van KPN:

  1. Mobiele telefonie: KPN biedt verschillende mobiele abonnementen aan, waaronder sim only-abonnementen en abonnementen met toestel. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor dataverbruik, belminuten en sms’jes.
  2. Vaste telefonie: KPN biedt vaste telefonieabonnementen aan, waaronder abonnementen voor bellen en internet. Klanten kunnen kiezen uit verschillende snelheden en opties voor dataverbruik.
  3. Internet: KPN biedt internetabonnementen aan voor zowel thuis als op kantoor. Er zijn verschillende snelheden beschikbaar, evenals opties voor Wi-Fi en tv-pakketten.
  4. Televisie: KPN biedt televisieabonnementen aan, waaronder abonnementen voor digitale tv, interactieve tv en streamingdiensten. Klanten kunnen kiezen uit verschillende tv-pakketten en extra opties, zoals extra zenders en opnames.

Het is belangrijk op te merken dat beschikbaarheid en prijzen van deze abonnementen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en het tijdstip van aankoop. Ik raad aan de website van KPN te bekijken of contact op te nemen met KPN om meer informatie te krijgen over de beschikbare abonnementen en de bijbehorende prijzen.

Klik hier om alle abonnementen van kpn te vergelijken 

Scroll naar boven