Over Lebara

Lebara is een Britse telecombedrijf opgericht in 2001, dat zich richt op internationale klanten. Het bedrijf biedt betaalbare en flexibele abonnementen aan, waaronder Sim Only abonnementen, Alles-in-1 pakketten en GSM abonnementen. Lebara staat bekend om zijn scherpe tarieven voor internationale bellen en sms’en en is daardoor populair bij klanten die veel contact hebben met familie en vrienden in het buitenland.

Lebara is actief in meerdere landen over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Australië. Het bedrijf heeft een groot internationaal netwerk van distributeurs en verkooppunten en is daardoor gemakkelijk toegankelijk voor klanten.

Lebara is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de levens van haar klanten te verbeteren door innovatieve producten en diensten aan te bieden. Het bedrijf streeft naar een hoog niveau van klanttevredenheid en zet zich in voor sociale verantwoordelijkheid door het steunen van lokale en internationale doelen en initiatieven.

Lebara is een toonaangevend bedrijf in de telecom branche, bekend om zijn betaalbare en flexibele communicatie-oplossingen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van sim only abonnementen. De meeste abonnee’s hoeven niet elk jaar een nieuwe telefoon, maar willen wel besparen op hun belkosten. Dat kan met Lebara. Er is keuze in verschillende abonnementen, maar er kan ook gekozen worden voor prepaid kaarten.

Een van de voordelen van Lebara is het gemak waarmee klanten hun beltegoed kunnen opladen. Met prepaid mobiele telefonie kunnen klanten op elk moment hun beltegoed opladen, zonder verplichtingen of verdere contracten. Voor ieder wat wils dus!

Lebara biedt een uitgebreid netwerk van distributeurs en verkooppunten, zodat klanten gemakkelijk toegang hebben tot haar producten en diensten. Het bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en investeert in technologie en innovatie om de diensten die het aanbied te verbeteren en uit te breiden.

Naast de nadruk op betaalbare en flexibele communicatie-oplossingen, staat Lebara ook bekend om zijn sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf investeert in lokale en internationale doelen en initiatieven om de levens van mensen te verbeteren en een positieve impact te hebben op de samenleving.

Scroll naar boven