Over Simyo

Simyo is een mobiele provider die zich richt op consumenten die op zoek zijn naar betaalbare en flexibele mobiele diensten. Het bedrijf is, onderdeel van de KPN groep, en biedt sim-only abonnementen aan zonder verplichte contracten. Hierdoor kunnen klanten hun abonnement op elk moment aanpassen of opzeggen, zonder zich vast te leggen aan een langlopend contract.

Een van de grote voordelen van Simyo is de duidelijke en eenvoudige prijsstructuur. Klanten weten altijd waar ze aan toe zijn en kunnen eenvoudig hun verbruik en facturen volgen via de Simyo app. Daarnaast kunt u via deze app een extra bundel kopen, of uw abonnement aanpassen.

Simyo biedt een uitgebreid aanbod aan internationale bundels, zodat klanten ook buiten Nederland gebruik kunnen maken van hun mobiele diensten. Dit maakt het bedrijf ideaal voor reizigers die regelmatig het land verlaten. Bovendien biedt Simyo een e-SIM-optie, waarmee klanten hun abonnement kunnen activeren zonder fysieke simkaart.

In termen van netwerkdekking, Simyo maakt gebruik van het 4G-netwerk van KPN, één van de grootste telecomproviders in Nederland. Dit netwerk biedt een snelle en stabiele verbinding, zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

Simyo is een bedrijf dat zich niet alleen richt op mobiele diensten, maar ook op duurzaamheid. Het bedrijf heeft een duurzaamheidsdoelstelling om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Dit wordt bereikt door te investeren in duurzame energie en samen te werken met organisaties die werken aan een duurzame toekomst.

Al met al, Simyo is een uitstekende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar flexibiliteit, betaalbaarheid en uitstekende service. Of u nu veel reist, veel belt of simpelweg op zoek bent naar een betrouwbare mobiele provider, Simyo heeft iets te bieden voor iedereen.

Scroll naar boven