Over Youfone

Youfone is een mobiele provider die zich richt op Sim Only abonnementen met lage kosten en uitstekende klantenservice. Het bedrijf, opgericht in 2008, wordt vaak geprezen voor de goede klantrecensies en de prijzen die ze heeft gewonnen voor beste klachtenafhandeling en goedkoopste abonnement voor de gemiddelde beller.

ABONNEMENTEN YOUFONE

Met abonnementen beschikbaar in contracten van 1, 12 of 24 maanden, biedt Youfone onbeperkt bellen, sms’en en databundels tot 4GB dataverkeer. Bovendien, met een belplafond kunt u uw eigen limiet instellen voor nationaal bellen en sms’en, voorkomt u onverwachte hoge kosten.

NETWERK YOUFONE

Youfone maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, waardoor zowel 3G als 4G internet beschikbaar is met landelijke dekking en een snelheid tot maximaal 50Mbit/s downloaden en 25Mbit/s uploaden. Als een virtuele provider, verkoopt Youfone onder eigen merknaam en maakt gebruik van het netwerk van een andere GSM-provider, in dit geval KPN. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare verbinding heeft.

Scroll naar boven