Ziggo Glasvezel

Ziggo Glasvezel is een divisie van Ziggo, de grootste provider van communicatiediensten in Nederland. Het bedrijf biedt internet, televisie en telefonie diensten aan consumenten en bedrijven via haar glasvezelnetwerken.

Internet: Ziggo Glasvezel biedt snelle en betrouwbare internetverbindingen, met download- en uploadsnelheden die tot wel 10 Gbps kunnen gaan. Het bedrijf biedt verschillende glasvezel abonnementen met verschillende snelheden en data-allowances.

Televisie: Ziggo Glasvezel biedt een uitgebreid aanbod van tv-zenders, waaronder populaire nationale en internationale zenders, sportzenders, film- en entertainmentkanalen. Het bedrijf biedt ook een tv-opname functie waarmee gebruikers programma’s opnemen en terugkijken wanneer ze willen.

Telefonie: Ziggo Glasvezel biedt geavanceerde telefonie-opties, waaronder gratis bellen binnen het netwerk, voicemail en nummerbehoud bij verhuizing. Het bedrijf biedt ook verschillende internationale bellen-bundels waarmee gebruikers goedkoper kunnen bellen naar het buitenland.

In het algemeen biedt Ziggo Glasvezel klanten de mogelijkheid om al hun communicatiebehoeften te vervullen via één enkele provider, met hoge kwaliteit en betrouwbare diensten.

Scroll naar boven